26 січня 2018 р.

ПОІНФОРМОВАНИЙ - ЗНАЧИТЬ ОЗБРОЄНИЙ

       









ПОІНФОРМОВАНИЙ - ЗНАЧИТЬ ОЗБРОЄНИЙ


        22-23 січня 2018 року на базі навчально-методичного центру Цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області Державної служби України з надзвичайних ситуацій відбулися навчання та перевірка знань у сфері цивільного захисту.



У роботі науково-методичних навчань взяли участь бібліотечні працівники Ківерцівського та Луцького районів.
     

      Працівники бібліотек з викладачами обговорювали ситуації щодо дій при виникненні пожежі, правил поведінки при виявленні невідомого предмета, дії під час радіаційних аварій і радіаційного забруднення місцевості; дії осіб, які отримали анонімні повідомлення про мінуванні установ, організацій; питання  про особливості надзвичайних ситуацій та їх вплив навколишнє середовище та людину.

      Присутні обмінювались власними спостереженнями та життєвими прикладами щодо дій при надзвичайних ситуаціях та отримували вичерпні відповіді від працівників центру ЦЗ та БЖД.
      На завершення функціонального навчання у сфері цивільного захисту усі слухачі отримали посвідчення про  кваліфікацію інструктора консультаційного пункту при органах місцевого самоврядування.
         У бібліотеці-філії с.Дачне Людмила Холодинська оформила матеріал щодо безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, де всі бажаючі можуть ознайомитися як діяти при надзвичайних ситуаціях.




Немає коментарів:

Дописати коментар