25 травня 2016 р.

Урочистий захід до 9 травня - «Ми вклоняємося Вам, воїни за світлий Перемоги день»

9 травня вся Україна святкувала 71 річницю Дня Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні, коли замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов мир, довгожданний, вистражданий, оплачений найвищою ціною - ціною крові і сліз. На щастя все далі відходять грізні і важкі роки Другої Світової війни, але не згасає пам'ять про тих хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів.
Урочистий захід «Ми вклоняємося Вам, воїни за світлий Перемоги день» з цієї нагоди було розпочато звучанням Гімну України.
Ведучі – Швець Катерина та Хом’як Юрій нагадали усім присутнім про події тих страшних і трагічних днів, а Бобик Ольга та Світлана, Годік Яна та Котюк Олександра розповіли вірші.

Швець Катерина виконала пісню «Мальви».

Притулюк Христана виконала пісню  «Молитва».

 А Опалко Валерія  виконала пісню «Свіча», яка схвилювала присутніх до сліз і після закінчення якої присутні вклонилися усім полеглим й схилили голови в журбі й задумі під час хвилини мовчання.

Вокальний ансамбль «Уляна» виконала пісню «Маки червоні» та «Ми за мир».




Танцювальний група клубу с.Дачне «Бадьорість» виконали танець «Матроский» та спільно із Швець Катериною та Притолюк Христиною представили вокально-хореографічну композицію – «Хочу жити без війни!».



На завершення прозвучала пісня «Перемога», яку разом з вокальним ансамблем «Уляна» та артистами виконали й усі присутні.
Також усі бажаючі могли переглянути тематичну книжкову виставку – «Йшла війна степами аж до білих хат…», підготовлену бібліотекою с.Дачне.


Немає коментарів:

Дописати коментар