23 серпня 2022 р.

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК ЄДНАННЯ

   Сьогодні Україна переживає важкий період. Наші захисники і захисниці ціною власного життя виборюють цілісність нашої держави. Хтось на передовій, хтось в тилу, хтось в теробороні, хтось волонтерить - кожен з нас борець і воїн.
   Сьогодні ми на території нашої бібліотеки влаштували благодійний ярмарок, аби кожен з нас міг долучитися до важливої справи. На ярмарку представлені вироби ручної роботи наших односельчан, домашня випічка, вазони, квіти, сувеніри та інші цікаві речі. У нас діють локації з різними майстер-класами (це і розпис печива, і глиняна ліпнина, і вироби з довгих кульок, виготовлення янгола-охоронця, вплітання волосся, аквагрим...), а також присутні мали можливість взяти участь у патріотичному караоке, пофотографуватись біля фотозони та виставки вишиваних робіт, мали можливість посмакувати гарячим кулішем. А як горіли очі у наших дітей, що вони мають можливість допомогти воїнам. Кошти, зібрані під час ярмарку, будуть передані до волонтерського штабу "Ангар".
   Друзі - ви неймовірні! Я дякую кожному з вас, хто долучився до організації і проведення, дякую за підтримку, за допомогу...Дякую друзям, колегам, відвідувачам бібліотеки, односельчанам та гостям Дачного. Дякую усім, хто відвідав ярмарок і зробив свій вклад до великої перемоги! 



















Немає коментарів:

Дописати коментар