14 серпня 2019 р.

Свято села в Дачному

   З виступами аматорів клубу с.Дачне, смачним кулішем, виїзною торгівлею, розвагами для наймолодших у Дачному відзначили свято села. Уже доброю традицією для місцевих жителів стало відродження традицій та вшанування історії родоводу рідного краю.
   На 16 годину гості та жителі села поспішали на футбольне поле табору "Світанок", де розпочиналося свято, яке організували завідуюча клубом Ольга Марчук та художній керівник Святослав Подолець.
   З привітальними словами звернулись до усіх присутніх ведучі Святослав Подолець та Людмила Холодинська.
   Також усіх привітав сільський голова Валентин Андрійович Арчибасов та нагородив похвальним листом Світлану Степанюк - соціального працівника Прилуцької сільської ради.
   Привітав місцевих жителів та гостей свята і директор табору "Світанок" Леонід Борисович Мацюк. Він підкреслив, що День села - це свято для всіх, хто тут народився і виріс.
   Самодіяльні артисти продовжили свято. Лунали пісні, вірші, гуморески.


   Розваги цього дня чекали і на наймолодших гостей свята. Дітлахи залюбки бавилися та розважалися на надувних гірках та батутах. А надвечір усіх чекала святкова дискотека.
   Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята кожен відчуває себе членом великої та дружньої родини.
   Отож, залишається побажати усім миру, міцного здоров*я, родинного щастя, благополуччя і здійснення усіх найзапвітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких! 

Немає коментарів:

Дописати коментар