7 червня 2017 р.

                               НЕХАЙ ЩИРИЙ СМІХ ДИТЯЧИЙ НАД УКРАЇНОЮ ЛУНАЄ




   Щороку, в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Усю малечу ми щиро хочемо привітати. Нехай світить сонце всім, а літечко теплом нас зустрічає і кожного в Країну Дитинства повертає.
   Міжнародний день захисту дітей - не лише барвисте, веселкове свято. Це ще нагадування всім про необхідність захищати права юного покоління.
   1 червня 2017 року в нашій бібліотеці відбувся ряд заходів, приурочених до цієї дати.
   Бібліотекар Людмила Холодинська провела огляд літератури "Знай свої права, дитино", в якому нагадала про права дитини на життя, свободу думки, навчання, відпочинок та інші, проголошені Конвенцією ООН. Адже ми, дорослі, маємо захищати їх, турбуватись про них, зігрівати теплом та любов'ю кожне дитяче серце.
   Продовжилось свято у нашій бібліотеці і іншими розвагами - наші активні читачі малювали плакати, привітальні листівки, плели квілінг та інші вироби своїми руками.
   У чудовій атмосфері, веселому настрої, гамірному товаристві було організовано пікнік для дітей спільно із завклубом Вікторією Степанюк. По закінченню свята була проведена святкова дискотека. Усі втомлені, але щасливі поверталися додому. Отож зі святом вас, наші маленькі читачі! Добра, єднання, любові! Нехай доля дарує вам лише світлі миті життя!
  

Немає коментарів:

Дописати коментар