10 квітня 2017 р.

МАЙСТЕР - КЛАС "З ВЕЛИКОДНЕМ У СЕРЦІ"

ХРИСТОС ВОСКРЕС! СПІВАЄ ВСЯ ПРИРОДА, ВЕЛИКИЙ ГІМН ПОЛИНУВ ДО НЕБЕС.


   У житті кожного християнина Великдень або Пасха - свято особливо шановане та величне. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією.


   В нашій бібліотеці відбувся МАЙСТЕР - КЛАС "З ВЕЛИКОДНЕМ У СЕРЦІ". В ньому взяли участь постійні читачі нашої бібліотеки, а саме: Білітюк Софія, Смілові Аня та Дмитрик, Кирилюк Настя, Герук Іванка та Харланова Анжеліка. Вони малювали привітальні плакати, виготовляли пасхальні обереги та листівки, а також розфарбовували крашанки. Загальноприйнятим є фарбування яєць у червоний, золотавий, зелений та синій кольори, тому що це фарби нового життя і благополуччя.

   Великдень цього року відзначатимемо 16 квітня. 
Обєднаємо серця, зєднаймо руки, обіймемо один одного й щиро привітаємо Україну і всіх нас з Великим Днем. Нехай цей День дарує всім вам щастя, здоровя , любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у Ваші родини, щирість та добро у взаємини! Нехай Пасхальне свято стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого! Саме так бажають усім читачі бібліотеки-філії с.Дачне. 

ХРИСТОС ВОСКРЕС!ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!


Немає коментарів:

Дописати коментар